Voor wie genoeg heeft van alle Bavarois, IJscoupes, Sneeuwsterren, Kerststollen, Speculaas, Wentelteefjes, Banketletters, Creme Brulee´s of Haagse Bluf, presenteer ik hier de "Good Old Custard". Let op het Merk!
Verrassend lekker toetje om de feestdagen mee af te sluiten, best heel smakelijk, garneer de vla eens met een toefje slagroom..........
Fo waati koteng,
Groet van Isatou
2 opmerkingen:
I also used custard powder at Christmas to make the trifle for dessert.
Al eens rond gekeken bij die nieuwe supermarkt net voor Marouns?
(Kairiba supermarket)
Ik heb mijn ogen uitgekeken wat ze daar allemaal verkopen.
Oké, niet goedkoop maar als je echt eens een keer iets Europees wilt...
Ze verkopen er echt van alles.
Mocht je nog kleine wensen hebben voor maart, laat maar weten.
Geen zware dingen alleen.
Liefs Andrea
Een reactie posten